Kırka Anaokulu

Vizyon: Çocuk Bireyselliği Kaliteli Eğitim Pozitif Veli İletişimi ve İşbirliği Aktif Katılımlı Etkinlikler

Misyon: Kırka Anaokulu olarak çocuklarımızı aile ve çevre işbirliği ile aşağıdaki amaçlar doğrultusunda eğitim öğretime hazırlamaktayız. 1- Çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, millî ve manevî değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek, 2) Çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, 3) Çocukların Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, 4) Çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, 5) Çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak, 6) Çocukları ilköğretime hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda e-twinning projeleri yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 3 okul öncesi eğitim sınıfımız, 1 özel eğitim anasınıfımız bulunmaktadır.

Telefon - 2226812066

WEB - https://kirkaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kırka Mahallesi Emirler Cd. NO1 SEYİTGAZİ ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Kırka Mh.Emirler Cad. NO:1 Kırka/Seyitgazi ESKİŞEHİR

Adres - Kırka Mahallesi Emirler Cd. NO1 SEYİTGAZİ ESKİŞEHİR

Ulaşım Belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kırka Anaokulu Eskişehir Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Beldesinde eğitime hizmet vermektedir. Eskişehir´e 70 km olup 1.5 saat uzaklıktadır.